Budva: Oklara museum, båttur och en mogen drink

Idag ger jag mig ut på äventyr tillsammans med Lisa och Hasse. Tänker inte tjata om vår första mission (det vet ni redan), men börjar tycka det är riktigt trevligt. Har ni inte testat geocaching så gör det!

Vi hamnar såklart i gamla staden, och här finns (såklart) ett gammalt fort som ska besökas. Jättemysigt och jättefint, men det börjar redan bli lite repris på tidigare dagar. Och solen gassar på för fulla muggar. Vi hinner med ett stadsmuseum med oklart innehåll, och ett värdelöst båtmuseum med ännu oklarare innehåll (Christoffer Columbus Santa Maria, varför där?) innan vi ganska snart är tillbaka nere på stan och det är dags för lunch.

Efter lunch tar vi en båttur ut i bukten. Jag har barnmorskans stränga order från gårdagens benincident i öronen, så Lisa lånar mig en filt som täcker mina ben från solen. Båten tar oss ut till bland annat Hawaii beach och är riktigt trevlig. Efter en timme blir vi avsläppta en kort promenad från vår camping.

Vi äter lunch, och under tiden Lisa och Hasse badar äter jag glass och utnyttjar wifi på ett ställe i närheten.

På kvällen går ett gäng gemensamt till en restaurang med uppträde, och dagen avslutas med en alkoholfri drink. För att jag är mogen. Och för att barnmorskan har gett stränga order.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *