Spa, nakenmassage och oerhört många pelletspannor

Efter en välbehövlig sovmorgon och en normal halvkass typisk utländsk frukost har vi bestämt oss för att tillbringa några timmar i hotellets spa. 4 bleka svenskar visar sig vara nästan ensamma, och vi testar på alla möjliga sorters bastu, ett skållhett bad och lite simning innan det är dags för massage.

I ärlighetens namn vet jag inte riktigt vad jag beställt, men allt börjar i alla fall med att vi alla blir förda in i samma rum och visade till varsin brits. Innan jag har hunnit reagera åker badshortsen av, och där står jag precis så som Gud skapade mig.

Idolbild, innan byxorna åkte av…

Detta är tydligen någonsorts turkisk skruppning-tvättning, och underbart skönt. Men en mycket märklig och utlämnande situation med vitala delar enbart dålda av en lös handduk som flyttades runt. När massagehänderna blev lite väl närgångna gällde det att verkligen fokusera för att det inte skulle uppstå prikära situationer.

Efter den här första delen träffas vi kort innan vi förs vidare till enskilda rum. Jens kommer med det bästa tipset; -”Jag låg och tänkte på min pelletspanna hela tiden så fort hon blev närgången”. Fungerade tydligen utmärkt.

Pelletspanna, pelletspanna, pelletspanna, pelletspanna….

En timmes ”softmassage” och oerhört många pelletspannor senare kommer jag ut som en ny människa. Otroligt skönt! Dock inte jättebilligt, vi betalade strax över 700 kronor för 90 minuter. Och för er som undrar, japp, hon höll sina händer på rätt ställe.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *