Meteora: Bussdag, pool och ringdans

Första bussdagen, idag kör vi 17 mil till Meteora. Det är tydligen ett område med många kloster, så detta står på schemat i morgon.

Taklaget lastar

Bussen är rejält fylld när vi rullar, och nu är vi nästan glada att 2 resenärer i sista stund hoppade av så att vi bara är 28 st totalt.

Resan går bra, vi stannar på en rastplats efter vägen och dagens matlag bjuder oss på wraps med en blandning av tonfisk och curry. Riktigt gott!

Lunchpaus!
Oerhört viktigt att fylla på med vätska i värmen!

När vi rullar in på campingen vrålar någon ”poooooool” och pekar ivrigt och det uppstår ett stort jubel på bussen. Jag tillhör taklaget, så innan det är fri hopp och lek skall det resas. Solen steker riktigt ordentligt. Prognosen ser bra ut så vi bestämmer att köra utan pressning. Bara till att hålla tummarna och hoppas att vädergudarna är med oss.

Fullständigt genomblöt av svett byter jag om och beger mig mot polen där de flesta i gruppen redan sitter. Innan jag vet ordet av sitter jag med en kall öl i handen och har det riktigt bra!

Ikväll bjuds vi på välkomstmiddag, så prick klockan 19 stegar svenskarna över gatan till en mysig restaurang.

Förutom lite spontan ringdans med ägaren finns inte mycket mer att rapportera om, förutom att allt var fantastiskt gott och trevligt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *