Dödsstorm, tidigarelagd försening och fällknivar på planet

Knappt hinner vi boka flyget till Prag innan kvällstidningarna återigen rycker ut med krigsrubriker om ”dödsstormar” och ”chockregn”. Vi verkar vara inne i någotslags flow just nu och kanske någon högre makt försöker be oss att inte resa?

Tåg ställs in från lunch redan, och denna gången vill jag inte ha några risker. Jag pratar med min fantastiska mamma, och hon tvekar inte. Jag får skjuts till flygplatsen och vet inte riktigt hur jag ska kunna tacka nog!

Det är friska vindar när fru och fru Lernsten Tvedahl (eller vad dom nu heter) hämtar mig i Laholm och vi åker norrut. Jag kör bilen och resan går smidigt.

Det dröjer inte länge innan herr Blank uppenbarar sig i entrén, jag kramar adjö till fruarna och vi checkar in. Lagom till det är gjort dyker skylten med upp som säger att planet är 40 minuter försenat.

Jaja, nu är vi åtminstone nära.

Vi trycker i oss lite mat, skippar obegripligt nog den annars obligatoriska flygplatsölen och efter att Ryan Air har tidigarelagt förseningen sitter vi äntligen på planet. Visserligen med spridda platser och intryckta som fällknivar, men det är en annan historia!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *