Paraty: Varnar känsliga läsare, återfår livsgnistan och äter för fint

Klockan 01:15 vaknar jag av att jag akut behöver gå på toaletten. Och nu vill jag varna känsliga läsare, för här kommer lite ohärliga detaljer.

Min mage rasar fullständigt och allt rinner ut så till den milda grad att jag knappt vet om jag gör nummer ett eller två. Jag sitter en stund men strax behöver jag även kräkas för att vara helt söker på att magen töms på allt ont. Det är ännu en varm natt och svetten forsar av mig.

Jag sätter mig en stund utanför receptionen vid rummet där vi bor och hålls sällskap av de lösdrivande hundarna som verkar bo där. Eventuellt att dom störs lite av att jag håller dom vakna.

Natten blir inte mycket bättre än så här, jag svettas och sover eventuellt några få minuter. Men egentligen gör det inte så mycket. Idag är lite av en vilodag då vi inte har något direkt vettigt inplanerat, och jag tackar högre makter för att vi inte har bussdag.

Jag fastar och hänger på campingen på förmiddagen, men strax före lunch har jag återfått såpass mycket livsgnista att jag följer med Andreas in till stan och vi möter upp HD. Det blir en kort promenad, lite häng vid stranden runt ett bord, som tur är så är det molnigt idag och lite svalare.

Vi fortsätter promenaden upp till ett fort som egentligen inte är så mycket att se, och på sen eftermiddag är vi tillbaka på rummet för lite vila. Jag konstaterar att jag antagligen drabbats av klassisk matförgiftning för symptomen börjar redan avta.

Senare på kvällen går vi till en lite finare fiskrestaurang, men jag vågar inte riktigt äta utan nöjer mig med en minimal förrätt. Men den kostar som en normal rätt på en enklare restaurang.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *