Flyg till Buenos Aires: Avsked, ny stad och tidig sänggång

Så var äventyret med Rosa Bussarna slut för denna gången. Nästan två månader med helt fantastiska människor, och ett äventyr som blir svårt att överträffa.

Jag äter frukost och påbörjar avskedet av folket. Jag kommer att åka till flygplatsen långt före de andra. Jag lämnar lite packning som jag inte kommer behöva på resten av resan (så som kängor och sovsäck) till världens bästa Bosse och Andreas.

Det kära gubbgänget står på gatan och vinkar för glatta livet när taxin åker iväg. Det kännns alltid svårt med farväl, så jag föredrar ett enkelt ”på återseende”.

Taxichauffören är mycket trevlig (notera att alla som kan minsta lilla engelska är just det) och pratar sådär lagom mycket. Jag inser att jag är lite väl tidig på flygplatsen, 1,20 tim innan incheckningen öppnar. Men det är väl bättre så antar jag.

Resan går nästan läskigt bra, allt är i tid, min väska är bland de första på bandet, taxin står och väntar när jag kommer ut och incheckningen på hotellet är problemfri.

Jag bor väldigt centralt, bara några hundra meter från Plaza de Republica och stadens centrum. Första kvällen i ensamhet avslutas på Mc Donalds och med tidig sänggång.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *