Buss till Iguazú: Överlägsen plumpare, ny gränspassage och bröllopssviten

Det korta besöker i Paraguay är över och idag ska vi passera gränsen till Brasilien. Just nu känns det som om vi börjar kunna det här med att åka buss. Det har blivit många varma mil de senaste dagarna. Dock är det inte fullt lika varmt idag som häromdagen. Men ändock. Varmt.

På bussen är vi ett litet gäng (jag och ”gubbarna”) som spelar Plump, ett trevligt sätt att fördriva tiden. När dagen är slut och vi (läs: Jag) summerar totalt antalet spel på resan så har jag vunnit 4 av 5 gånger. Som den gode vinnaren jag ändå är känner jag mig tvingad att påtala detta, och önskar lite hårdare motstånd nästa gång. Det blir ju lite roligare för alla då.

Det finns till och med diskussioner om att ändra reglerna. Så som man gör om man är lite småsint tänker jag.

Det blir busslunch och en smidig gränspassage, allt verkar bra och vi tackar landet för denna gången. Högst troligt kommer det dröja innan ett eventuellt återbesök.

Till slut rullar vi in på Camping Internacional, och jaga och HD hugger snabbt ett rum med AC, för värmen är verkligen tryckande. Och det är förhållandevis billigt. Nu råkar det vara så att det bara finns en säng, men den är å andra sidan gigantisk, så det är verkligen inget problem. Folk skämtar om att vi har fått bröllopssviten, och visst, om man jämför med hur andra har det är känslan verkligen den. Eventuellt bland mina bäst investerarede pengar någonsin.

Vi går ut och äter (känns ibland som att resan kretsar runt mat och dryck), har det trevligt och snart är vi i säng!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.