Dag 3, Keb.fjällstation – Singi 14km

Efter gårdagens fullständiga urladdning tog vi lite välförtjänt och välbehövlig sovmorgon. Först klockan 13:00 fortsatte vi vår tur. Denna gången var delmålet fjällstugorna vid Singi. För den som vill kan man här bo med tak över huvudet, och stället har ute-dass. Fantastiskt!!
Vet inte riktigt vad vi hade väntat oss innan, men det känns hela tiden som om vi har trott att allt ska gå mycket lättare än vad det gör. Fötterna värker fruktansvärt och även ryggen börjar ge sig till känna.
Kvällen har ägnats åt att jaga och fly från alla mygg, men även allmän rekreation så som tvättning och fotvård. Dagens lärdom är att våtservett på ollonet icke är att rekommendera!
Klockan är nu runt 20:30 och två utslagna hjältar ligger i ett fruktansvärt varmt tält. Man ska absolut inte klaga på det fantastiska vädret, men på natten kan det väl ändå bli lite svalare? Och kanske släcka solen för en liten stund?
Jens Dumheter
-Dagens tips: Ligg ej med skinkan mot myggnätet på tältet. Dom jävlarna biter igenom!!

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. 18 april, 2016

    […] När det är dags att lägga sig är det riktigt kallt på rummet, gissningsvis bara några få plusgrader. Jag kör en heltvätt med våtservetter och blir snabbt som en ny människa. Eftersom vissa delar av mitt minne är ovanligt bra är de till denna resan givetvis alkoholfria (minns hemska incidenten utanför Singi). […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *