Snökaos, passkaos och hörlurskaos

Det blev lite ändrade planer i sista stund. Södra Sverige drabbas av snökaos och jag drabbas av panik att mina 1,5 timmar till godo inte ska räcka. Så jag bokar om och åker till Stockholm redan dagen innan.

Jag hittar Stockholms billigaste hotell väldigt nära centralen, 1 våning ner utan fönster. På bilden ser det ut att vara mindre än en fängelsecell. Det blir perfekt.

När jag min vana trogen stirrar runt minuterna innan jag går hemifrån och för sjuttonde gången kollar att allt viktigt är med går det upp som en blixt; Passet!! Till mitt försvar kan jag berätta att jag tidigare i förmiddags kom på den briljanta idén att ta med några fler passkopior (fråga inte varför, har hört att det kan vara bra), och således blev det liggandes i skrivaren när något annat plötsligt upptog tankarna.

Som controllers för ett finländskt bolag innebär trettondagen jobb, men planen var att sluta i god tid. Alla höll inte med om detta. Såklart, vad trodde jag egentligen?

När jag väl kommit tillrätta på tåget inser jag att mina hörlurar inte passar till nya telefonen. Nåja. Jag har ju tid att fixa till det i morgon som tur är, tågresan blev bara lite tråkigare.

Snökaos i Laholm

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *