Malmömilen 2015

Äntligen i mål...

Äntligen i mål…

Efter att ha lämnat walk-over till Göteborgsvarvet på grund av en urusel form för några veckor sedan var det nu dags att ta sig an 10 km på Malmös gator.

Detta loppet sprang jag för första gången förra året tillsammans med en handfull arbetskamrater, och i år var vi 27 anmälda, varav 25 tog sig i mål! Ett oerhört trevligt arrangemang som det hetsats  för i flera månader innan. Några av oss möts upp på Malmö Central för gemensam marsch mot startområdet.

Den 13 juni 2015 visar sig bli årets hittills varmaste dag, och under långa stunder är det helt vindstilla. Undertecknads form är väl inte jättemycket att skriva hem om, men att klara att komma i mål på strax under timmen borde vara fullt möjligt. Banan är ju ganska så flack.

Malmömilen 2015

Malmömilen 2015

Tänkte jag. Värmen tar ut sin rätt omgående, och innan jag har sprungit 2 km rinner svetten av mig, och jag börjar undra hur detta överhuvud taget ska gå. Det var ungefär som att springa in i en vägg. Kan inte direkt skylla på varken flåset eller trötta ben, det fanns ingen kraft alls helt enkelt. Hursomhelst så tar jag mig runt banan springandes, även om jag kan rapportera att sista 2 km gick på enbart vilja. Tydligen hade folk stått och vrålat till mig på målrakan, men med det fokus jag hade då varken såg eller hörde jag något.

Tiden? Föga imponerande 01:03:43. Men jag är trotts allt nöjd, kunde liksom inte gjort det bättre denna dagen…

När vi kommit i mål möttes vi av kollegor som dragit igång grillarna i parken och snart hade jag årets godaste öl i handen. Grymt välförtjänt!

Efter en snabb dusch och lite ölande på Skene-kollegornas hotellrum tog vi en kort promenad till en restaurang i stan. Vissa kollegor valde att ”ha roligare” än andra. Jag och Magnus valde klokt nog att ganska tidigt åka tillbaka till Halmstad.

En fantastisk dag till enda!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *