Nattåg från Paris till Toulose

Eifeltornet

Planen idag var att stanna i Bayeux, gå på fler museum och på kvällen åka mot Paris för att ta nattåget. Impulsiva som vi är ändrades våra planer och redan vid lunchtid steg vi på tåget mot den franska huvudstaden eftersom Padde aldrig varit där. Väl där började ett hysteriskt turistande av japansk modell. Allt skulle hinnas med på några få timmar.

Triumfbågen – Eifeltornet -Louren – Notre Dame med mera. Springa mellan ställena, fotografera sig själv bredvid dom och sedan vidare. Svettigt värre.

När klockan började närma sig kvällen och fötterna värkte som mest, hungern var som störst och blodsockret nära noll började vi hysteriskt leta efter matplats (hamburgare – kebab etc.). Givetvis befann vi oss då i Paris finare kvarter och sammanbrottet var nära innan vi äntligen hittade ett sunkigt Mc Donalds.

Tillslut hamnar vi i alla fall på rätt tågstation och tre galet trötta själar kollar VM-matchen England-Algeriet över en underbart god öl. Nu blir det till att sova och ladda upp inför Barcelona och dess nattliv i morgon!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *