Mysigt frukostställe

Den enda nackdelen med vandrarhemmet är den tidiga utcheckningstiden: Klockan 10 ska man ha lämnat rummet. Nåja, det är väl skönt att komma upp i tid, eller?

Erik skulle iväg på nya äventyr och tog ett morgontåg. Vi andra planerar dagen, och framför allt frukosten.

-”Åh vi måste hitta något mysigt ställe att äta på innan vi åker hem” var gruppen helt överens om. -”Jag vill ha riktigt gott kaffe” säger någon annan.

Riktning tas ut mot Ströget, och det visade sig vara en riktigt blåsig dag. Gruppen diskuterar ingående vad och framför allt var frukosten skall ätas. Alla vill göra som dom andra, men dom andra vill inget. Lite intressant läge. Jag är bara vrålhungrig och vill ha något riktigt fett och jag vill ha mycket mat. När idén om detta fick väckas (under glada tillrop från åtminstone Malin) var vi till slut överens. Vi vänder kosan tillbaka till början av Ströget. Där. På hörnan. Som en hägring.

Ett fantastiskt ställe klockan 10:20 en söndag morgon i December.

2013-12-01 10.43.05

Efter frukosten beger vi oss mot Centralstationen och i sista sekunden hinner vi ombord på tåget. Då berättar någon på grötig danska (är inte all danska grötig) att detta tåget går till Helsingör. -”Äsch” säger Frida. ”Vi sitter kvar, det går säkert till Halmstad sedan”.

Det visade sig ha blivit fel med skyltningar, både på perrongen och tåget. Rätt tåg står på perrong 5 och när vi går ur vårt tåg börjar det andra rulla. Panik. Och eftersom halva tåget bevisligen hamnat fel uppstår viss stress, milt uttryckt, och trängsel. Men vi hinner med såklart.

En fantastisk helg är till enda, och kan inte nog säga hur tacksam jag är för denna fantastiska present och det underbara sällskapet. Ni är bäst!!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *