Sugen på vandring i påsk?

Ute på marsch

Ute på marsch

Denna helgen ligger jag hemma dunderförkyld och hängig och tycker synd om mig själv. Det har gett tid till att surfa runt lite och fundera på nästa lilla äventyr. Det är ju snart påsk, och med det kommer några extra dagar med välförtjänt ledighet. Kanske man skulle ge sig ut på en liten vandring några dagar då?

Jag har lite olika funderingar, beroende på om jag lyckas ”lura” med någon eller ej. Är man två som går tillsammans finns det ju mycket som blir smidigare. Exempelvis kan man ställa en bil vid målgången och en där man börjar. Alternativt så hittar man en ”rundvandring” med start och mål på samma ställe.

Här är mina två förslag:

Åsvandring på Hallandsåsen. Vi börjar vid Båstad, går ut mot kusten och ner mot Vejbystrand, tillbaka upp mot Förslöv, Hålehall och tillbaka till Båstad. Totalt 48 km, och jag tänker mig 2 nätter i tält.

Alternativ 2, som då kräver att man är två (eller blir hämtad), går vi från Mästocka till Koarp på Hallandsåsen, en sträcka på ca. 51 km. även här blir bostaden ett tält i två nätter. Denna sträckan blir betydligt mer i skogen och utanför tätbebyggt område i jämförelse med alternativ 1.

Vad sägs? Någon som är sugen att hänga på? Hör av er omedelbums!!

Jag tänker mig att vi lever på torrfoder, möjligtvis grillad korv till första kvällen. Tillgången till vatten kan vara något begränsad, åtminstone på alternativ 2, så det måste också tänkas på.

Är man flera som går ihop kan man ju dela upp gemensamt material så som kök och tält, vilket gör att det blir lättare 🙂

Så vad tvekar ni på?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *