Wapnö 15 km

Jag skrev igår att jag var för förkyld för att kunna tänka på att springa. Nåja. Det är jag kanske, men det kändes faktiskt mycket bättre idag, och med tanke på vädret fanns det ingen anledning att inte försöka.

Jag var sugen på en lite längre runda, hur lång har jag ingen aning om. Men. För första gången på säkert 2 år kommer vätskebältet fram. Och det är ju ett stort steg, det betyder alltså en runda på mer än 1 mil. Då är frågan bara vart den ska avnjutas?

Jag bestämmer mig för att starta vid Wapnö Kyrka och springa därifrån. Förr, på den gamla goda tiden då träningen var lite mer kontinuerlig hände det att vi sprang långpass härifrån.

Hursomhelst. I med lurarna, på med bältet och sedan iväg! Doften av kogödsel och piskande vind från sidan möter mig de första kilometerna, tur att jag börjar med nedförsbacke. Synd att jag kommer bli tvungen att avsluta med en lååååång uppförsbacke. Springer och funderar länge på hur långt jag skall springa och vilken väg jag ska ta. Jag hoppas någonstans att det skall gå att springa ”runt” och det blir lite av ett mål. Efter ca. 7,5 km börjar jag oroa mig för att jag snart borde svänga av tillbaka, men icke. Strax efter kommer jag fram till en vägkorsning till en större väg, och där bestämmer jag mig för att vända och springa samma väg tillbaka som jag kom.

Det var lite synd skulle det visa sig när jag kom hem och tittade på kartan. Den vägen hade varit perfekt att ta. Nåja, då vet jag det till nästa gång.

Väl tillbaka vid Wapnö Kyrka är jag helt slut i hela kroppen, men riktigt skönt var det. Som vanligt har jag glömt att tejpa över de delar som behöver tejpas över för att man inte ska få skavsår. Vissa lär sig aldrig.

Tiden? 01:33:28, får väl ses som en knappt godkänd tid med tanke på träningsmängden sista tiden. Göteborgsvarvet på under två timmar blir nog svårt börjar jag inse.

Wapnö 15 km

Wapnö 15 km

Godkänd tid?

Godkänd tid?

Wapnö Kyrka

Wapnö Kyrka

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Jessica skriver:

  Kan jag byta och ändå ha kvar min blogg? Vill ju gärna ha kvar den liksom 🙂

  • Björn Bejegård skriver:

   Nja, du kan väl importera en del avdom gamla inläggen, men inte alla. Inte vad jag lyckades med när jag flyttade från blogg.se i alla fall.
   Men det finns så många fler fördelar med WordPress, du får ju full koll på din sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *