Nice, Frankrike

Reseledaren planerar

Reseledaren planerar

Nu rullar nattåget upp mot Paris. Tyvärr blev det så igen, eftersom inget annat passade och vi ville verkligen norrut. Planen är att åka vidare mot Berlin och därifrån hem på natten mot fredag.

Idag har vi tillbringat mycket tid på tåget. Från Montpellier – Avion – Mersellie – Nice- Som brukligt är i Frankrike är tågen självklart försenade.

Ikväll hann vi med en supersnabb visit i Monaco (tar ca 20 minuter med tåg från Nice) i klassisk japansk manér, springa till sevärdheter, fotografera och sedan springa vidare till nästa. Stannade i mindre än 2 timmar men är ändå supernöjd.

Kvällsmat!

Kvällsmat!

Jag och Padde rusade upp för massa trappor en lång väg och tittade på palatset och någon katedral. Daniel gick på shoppingrunda. Sammanfattning: Vilket lyxställe! Båtarna, bilarna, husen, folket, ALLT!

Tillbaka i nice i väntan på tåget börjar den eviga jakten på mat. Lyxliraren Björn går till närmsta pizzeria och äter en kebabtallrik medans fattiglapparna gick och letade efter en Supermarket. Tillbaka kommer de med torrt bröd, ost och en gurka. Ser faktiskt lite spännande ut när de försöker dela den…

Nu ska vi sitta upp hela natten, och inte har vi någon kupé heller. Klockan 8 intar vi Paris. God natt!

2010-06-23 klockan 02:47

Vaknar till av att Michael Jacksons ”Bad” spelas för fjärde gången i rad på mp3´n. Skiten har hängt sig. Försöker ändra till bekvämare sittställning. Kan inte sova.

Studerar folks sovställningar i vagnen. Mycket intressant. Ser knappt vad jag skriver här, vågar inte tända.

Ozzy spelar Paranoid på mp3´n. Kanske passande?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *