Tankar med timmar kvar

Nu börjar det närma sig, om några timmar hämtar pappa mig och skjutsar mig till flygplatsen. 14:45 lyfter vi, och 21:25 landar jag på Norrländsk mark i Gällivare.

Tusen tankar snurrar runt i skallen, men det känns som att jag har det mesta under kontroll. Det är ju knappast första gången jag ger mig iväg, ändå kommer osäkerheten fram. Har jag nu med mig allt? Har jag med mig något som är ”onödigt” med tanke på vikt och så vidare.

Jag gjorde en koll på vädret, och fick då välja Kvikkjokk, ca. 10 mil söder om där jag kommer att börja vandra, och platsen där jag på lördag kommer att avsluta. Det ser helt fantastiskt ut, och om ni frågar mig på gränsen till att fara för varmt. Sololjan är packad. Det ser i alla fall ut som om jag slipper regnet denna gång, och bara det är värt hur mycket som helst.

Väder Kvikkjokk

Väder Kvikkjokk

Nåväl, troligtvis kommer jag inte ha någon mobiltäckning tills jag landar i Kvikkjokk nästa lördag, vilket faktiskt ska bli skönt. Mor och far behöver inte vara (lika) oroliga detta året, Padjelantaleden är mer trafikerad än de norra delarna på Nordkallotleden. Händer något behöver jag förhoppningsvis inte ligga så många timmar 🙂 För er information så planerar jag att sova i närheten av fjällstugorna (se rutt här Dock kommer jag att stanna i Staloluokta och göra dagsturer därifrån).

Min förhoppning är att kunna ladda mina batterier under veckan, och komma tillbaka full med energi.

Vi hörs och ses, nu måste jag rota runt i packningen lite till!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *