Lever jag?

Tältet, fullt öppet!

Tältet, fullt öppet!

-”Hallå, lever du”?

Rösten kommer från en medelålderskvinna i ett av sällskapen som vandrar samma sträcka som jag. Dom var oroliga att jag hade fått värmeslag i tältet. Jag ville bara ha lite sovmorgon och vägrade gå upp. Fantastiskt fin och gullig tanke! Återigen, efter klockan 8 var det nästan outhärdligt i tältet, men i natt har jag sovit med alla öppningar fullt öppen, så det har väl hjälpt lite.

För övrigt har jag, av samma ovanstående sällskap faktiskt, fått reda på ”det sämsta jävla jobbet någonsin”. Det är att vara fluga på ett utedass. Nu vet ni det, klaga aldrig på ert jobb!!

Idag fläktar det något lite mer, vilket är riktigt skönt. Förhoppningsvis väntar en härlig marsch till Staloluokta, men först frukost!

Har i natt sovit något så otroligt dåligt. Vaknade första gången klockan 23:30, sen har jag nog inte sovit en hel timme i sträck. Märkligt, för det har ändå varit ganska svalt. Det som är jobbigt när man vaknar är att det är omöjligt att avgöra huruvida det är natt, tidig morgon eller dags att gå upp. Solen spelar spratt och jag undrar om man någonsin vänjer sig?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *