Styckmördad på fjället

Kära vänner. Jag kommer bli styckmördad och dumpat i bagaget på en Volvo 240. Det är nämligen så att uppe på fjället kryllar det av mördare som omotiverat har ihjäl folk. Det är sånt man gör i Norrland för det finns inte så mycket annat att hitta på.
Dessutom kommer jag minst fem gånger varje dag snubbla och slå i huvudet på vassa stenar med hjärnskakning som påföljd. Antagligen kommer jag även bli liggandes och fryser jag inte ihjäl så kommer jag att svälta ihjäl för jag kommer inte att kunna ta mig någonstans.
Vidare kommer jag även dö när jag blir tvungen att vada. Här kommer jag garranterat att ramla och slå i skallen med drunkning som påföljd.
Om jag mot all förmodan överlever ovanstående kommer myggen att smitta mig med någon kosmisk djungelsjukdom som jag kommer avlida av.
Så. Kära vänner; Jag vill tacka er alla för att jag har fått lära känna er, det var mestadels trevligt!
Eller. Så. Slutar. Vi. Bara. Att. Oroa. Oss. Det finns inga (åtminstonde inte så många) mördare på fjällen. Faktum är att det inte finns så mycket människor överhuvudtaget. Samerna skall enligt uppgift vara hyffsat fredliga och det är ganska ovanligt att dom är kannibaler. Vidare lovar jag även att gå försiktigt, och vet ni vad? Det kan faktiskt vara så att jag möter vänliga människor om något mot förmodan skulle hända. Myggen finns det också, tro det eller ej, skydd mot. Dom kommer inte döda mig, jag lovar.
Så, nu fokuserar vi på förberedelserna och upplevelsen!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *