Daniels reflektioner och tips om Kuba

 • Daniel fotograferar Kolibri
 • Solbränd turist!
 • Daniel tipsar om Kuba
 • Fantastiskt landskap
 1. Daniel tipsar om Kuba

  Om du inte kan leva utan Snapchat, ständig uppkoppling, bra wifi och mobilnät, åk inte till Kuba

 2. Om du inte är förtjust i ris med bönor, långkokt fläsk, kyckling och en sallad som består av gurka, tomat och vitkål, åk inte till Kuba. Chansen att du serveras detta oavsett vilken restaurang du hamnar på är rätt hög.
 3. Om du har lite svårt för frigående djur som hästar, tuppar, hönor och kossor oavsett om det är inne på femstjärniga hotellkomplex eller, uppe bland bergen ute på vischan är Kuba nog inget för dig. Att möta en gris när man går upp för ett berg,  att behöva lämna företräda för mamma höna och hennes barn när du ska till poolen eller varför inte gå slalom mellan frigående hästar på väg till hotellrummet är förekommande på Kuba.
 4. Solbränd turist!

  Om du går förbi någon som Mr B gjorde och den kallar dig ett glas mjölk är du med stor sannolikhet inte vidare solbränd ännu.

 5. Om du tror att du kan köpa vad du vill, när du vill så har du nog problem vid en eventuell vistelse på Kuba. Det mesta finns antagligen inte, är slut eller finns men är en kubansk kopia.
 6. Om du inte tycker slitna hus, avgassprutande bilar och vägar som såg sina bästa dagar 1874 kan även här Kuba bli en aning svårt för dig.
 7. Om du skulle vara lugn med allt ovanstående och sänker eventuella förhoppningar och förväntningar på vad till exempel ett femstjärnigt hotell ska erbjuda eller hur varierat utbud en restaurang ska ha och bara gillar läget kommer du få en fantastiskt tid bland fina människor. Och en upplevelse utöver det vanliga!

Fantastiskt landskap

Daniel fotograferar Kolibri

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *